top of page

DCGM e. V. Gruppe

Öffentlich·79 Mitglieder

Strīds ar kaimiņu par īpašuma robežām – ko darīt?

Labdien forumieši! Man ir diezgan nepatīkama situācija ar kaimiņu – runa ir par zemes robežām. Pēc jauna žoga uzstādīšanas viņš apgalvo, ka esmu “paņēmis” dažus metrus viņa teritorijas, lai gan viss tika darīts pēc vecajiem dokumentiem. Tagad draud ar tiesu un sūdzībām. Es pats neesmu jurists un īsti nezinu, kā pareizi rīkoties, lai vēlāk nebūtu lielākas problēmas. Varbūt kāds var ieteikt, pie kā griezties Rīgā šādos jautājumos? Vai sākumā pietiek ar konsultāciju, lai saprastu, vai tiešām pastāv risks? Negribas sabojāt attiecības uz mūžu, bet arī atkāpties bez pamata netaisos.

3 Ansichten
Unknown member
vor 4 Tagen
Sveiki! Strīdi ar kaimiņiem diemžēl nav retums, un bieži vien emocijas situāciju tikai sarežģī. Man bija līdzīgs gadījums ar servitūta jautājumu, un sākumā arī domāju, ka varēšu visu atrisināt pats. Tomēr pēc konsultācijas ar advokātu sapratu, cik svarīgi ir pareizi noformēti dokumenti un precīza juridiskā pozīcija. Es izmantoju šo vietni https://advokats-lv.com kur var pieteikties konsultācijai un detalizēti izrunāt situāciju. Advokāts palīdzēja pārbaudīt zemesgrāmatas datus, dokumentus un sagatavot oficiālu atbildi kaimiņam. Rezultātā lieta netika līdz tiesai, jo otra puse saprata, ka mana pozīcija ir pamatota. Ieteiktu vismaz konsultēties – dažreiz viens profesionāli sastādīts dokuments atrisina konfliktu daudz efektīvāk nekā gari strīdi pāri žogam.

Mitglieder

• Alejandra Morales
    Alejandra Morales
  • Lisa John
    Lisa John
  • relative.penguin.lzfrrelative.penguin.lzfr
    relative.penguin.lzfr
  • Bradley Sheppard
    Bradley Sheppard
  • Anissa Sporer
    Anissa Sporer
bottom of page